Schoenmaker Enschede

Schoenmaker Enschede

Bij Westendorp Schoenmakerij zijn we gepassioneerd door schoenen en staan we klaar om uw favoriete paar weer in optimale staat te herstellen. Met jarenlange ervaring in het ambacht van schoenreparatie bieden wij hoogwaardige en betrouwbare diensten die ervoor zorgen dat uw geliefde schoeisel een nieuw leven krijgt.

Onze gespecialiseerde schoenmakers beschikken over de expertise om een breed scala aan schoenen te repareren, van klassieke lederen modellen tot moderne sneakers. Of het nu gaat om het vervangen van zolen en hakken, het repareren van gescheurde naden, het oprekken van schoenen voor een betere pasvorm, of het herstellen van beschadigde stiksels, wij zorgen ervoor dat uw schoenen er weer als nieuw uitzien en comfortabel aanvoelen.Een personeelslid repareerd een schoen met de hand in de Schoenmakerij van Enschede
Afbeelding van schoen die zijn gerepareerd in de Schoenmakerij van Enschede

"Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel"


Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzame reparaties te garanderen. Onze toewijding aan vakmanschap betekent dat u op ons kunt vertrouwen om uw schoenen met de grootste zorg te behandelen.Naast schoenreparaties bieden we ook aanvullende services, zoals het vervangen van ritsen in laarzen, het herstellen van tassen en accessoires, en het adviseren over het juiste onderhoud van uw schoenen. Bij Westendorp Schoenmakerij geloven we dat een goed gerepareerd paar schoenen niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid door het verlengen van de levensduur van uw schoeisel. Breng uw schoenen naar onze schoenmakerij en ontdek hoe we met toewijding en vakmanschap uw schoenen weer in topconditie kunnen brengen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Westendorp Schoenmakerij en uw schoenen weer te laten stralen! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar.

Onze diensten:


Hakken repareren/vervangen

Sifthakken repareren/vervangen

Zolen repareren/vervangen

Zolen & hakken repareren/vervangen

Longzolen repareren/vervangen

Onderwerken plaatsen onder Bergschoenen 

Hakhoogtes vervanderen

Stikwerk

Ritsen in laarzen/schoenen zetten

Kleine ortopedische aanpassingen

Elastieken repareren/vervangen

Gespen repareren/vervangen

Riemen inkorten

Veter ringen vervangen

Voeringen plaatsen

Innemen of verbreden van laarzen/schoenen

Tassen reparatie


In principe alle schoenreparaties in de ruimste zin het woord!


Westendorp is sind 1985 de schoenmaker in Enschede!