Klavier sleutel bijmaken

Klavier/meubel sleutel

Bij Westendorp Sleutelspecialist in Enschede begrijpen we het belang van het bijmaken van meubelsleutels, of het nu gaat om het vervangen van een verloren sleutel of het verkrijgen van een extra kopie. Meubelsleutels worden frequent gebruikt voor het vergrendelen en ontgrendelen van laden, kasten, kluizen, vitrinekasten en andere meubelstukken. Als u overweegt om een meubelsleutel bij te laten maken, kunt u op onze expertise rekenen. Hier is wat informatie over het bijmaken van meubelsleutels:


  1. Identificeer het type meubelsleutel: Meubelsleutels kunnen verschillende vormen en maten hebben, afhankelijk van het type meubelstuk. Sommige meubelsleutels hebben een specifiek sleutelprofiel dat uniek is voor een bepaald meubelmerk of -model.

  2. Neem de originele sleutel mee: Als je de originele meubelsleutel nog hebt, neem deze dan mee naar de sleutelmaker. De originele sleutel is nodig om een nauwkeurige kopie te maken.

  3. Zoek een gespecialiseerde sleutelmaker: Niet alle algemene sleutelmakers kunnen meubelsleutels bijmaken, vooral als het een specifiek sleutelprofiel betreft. Zoek naar een sleutelspecialist die ervaring heeft met het bijmaken van meubelsleutels.

  4. Test de kopie: Nadat de sleutelmaker de kopie heeft gemaakt, probeer de bijgemaakte sleutel uit in het meubelstuk om te controleren of deze goed werkt en het slot opent en sluit.

  5. Gebruik de juiste sleutel voor het juiste meubel: Houd er rekening mee dat meubelsleutels niet altijd universeel zijn. Elk meubelstuk kan een specifieke sleutel vereisen. Zorg ervoor dat je de juiste sleutel gebruikt voor het bijbehorende meubelstuk.


Het bijmaken van meubelsleutels is meestal een eenvoudig proces. Als de originele meubelsleutel een specifiek sleutelprofiel heeft of een beveiligingskenmerk, laat dit dan weten aan de sleutelmaker, zodat ze de juiste kopie kunnen maken.