Inlegzolen

Inlegzolen

Steunzolen (inlegzolen) kopen – een goede oplossing voor veel verschillende problemen!

Steunzolen zijn voor veel mensen dé oplossing om van vervelende voetklachten af te komen. Pijn tijdens het lopen, pijn bij een staand beroep of pijn tijdens het sporten. Steunzooltjes geven de overbelaste voet en de enkels de extra ondersteuning die je nodig hebt. Steunzolen zijn overigens niet alleen geschikt voor mensen met pijn in hun voeten. Vaak ontstaan elders in het lichaam klachten, die met een steunzool zijn te voorkomen of verbeteren.

Moeite met kiezen?


Veel gehoorde klachten die snel verminderen als je eenmaal een steunzool draagt, zijn pijn in de knieën, pijn bij het hardlopen, heuppijn, nekpijn, rugpijn. De meeste mensen weten wel dat de pijn ontstaat door een verkeerde houding, maar ze leggen niet de link met hun voeten. Verkeerd schoeisel is vaak de oorzaak van een verkeerde houding. Een verkeerde houding kun je dan weer oplossen door inlegzolen te kopen.

Een steunzooltje is een effectieve oplossing voor lichamelijke klachten

Steunzooltjes hebben ten onrechte een stoffig imago. Tegenwoordig worden schoenen steeds vaker gemaakt van goedkopere materialen in een fabriek in Taiwan of China. Een stuk goedkoper maar wel heel wat anders dan het handwerk van ‘vroeger’. Met een goede steunzool geef je ook de goedkopere schoenen een voetbed dat de juiste ondersteuning biedt, die je nodig hebt om van lichamelijke klachten af te komen. Wist je trouwens dat steunzolen / inlegzolen in de meeste gevallen ook worden vergoed door uw verzekeraar? Inlegzolen kopen hoeft dus niet veel geld te kosten. Kortom, onze medewerkers helpen u graag om de juiste inlegzool voor u te vinden!


O.a. onze merken:


  • Bama
  • Natch!
  • Evolotion (semi orthopedische inlegzolen)
  • Marla
  • Gel zool
  • Famaco


Diverse steunzolen en inlegzolen van kwaliteits merken

Vragen? neem nu contact op.