Cilindersloten

Cilindersloten

Bij Westendorp Sleutelspecialist in Enschede begrijpen we het belang van het kiezen van het juiste cilinderslot voor de veiligheid van uw woning, bedrijfspand of object. Onze cilindersloten service is ontworpen om u een uitgebreide service op maat te bieden, zodat u het beste cilinderslot kunt verkrijgen dat volledig voldoet aan al uw beveiligingsbehoeften. Vertrouw op onze expertise voor een zorgvuldige selectie en installatie van cilindersloten die uw eigendommen optimaal beveiligen.

VANAF ā‚¬19,95

DOM Plura

Plurais het no-nonsense, SKG** goedgekeurde systeem van DOM met conventionele sleutel, en biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Door het brede assortiment met diverse uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen is dit product een ideale oplossing voor de kleine woningbouw.

ABUS Magtec

Magtec biedt u een zeer goede bescherming tegen het illegaal kopiĆ«ren van sleutels ā€“ dankzij geĆÆntegreerde magneettechnologie, standaard SKG*** veiligheidsuitrusting, sterke technische beschermingsmaatregelen en octrooi- en merkbescherming.


VEILIGHEID OP EEN ZEER HOOG NIVEAU


De innovatieve magneettechnologie in de cilinder en de sleutel biedt u een bijzonder effectieve bescherming tegen illegaal kopiƫren van sleutels en manipulatie van deze systeemserie.

Dit omvat bijvoorbeeld picking en geforceerd openbreken door uitboren of uittrekken van de cilinderkern. Met Magtec loopt u voorop als het gaat om deurbeveiliging ā€“ want de behuizing van profielcilinders voldoet nu al aan de Europese eisen van morgen.

VANAF ā‚¬65

Cilindersloten van Evva

VANAF ā‚¬127

EVVA 4KS


Stabieler - Robuuster - Veiliger

Op 4KS kunt u gewoon vertrouwen. Dankzij de enorme robuustheid functioneert het systeem zelfs onder de zwaarste omstandigheden en na talloze jaren zoals op de eerste dag. Dat maakt 4KS onder de zwaarste omstandigheden ā€“ in het hooggebergte of in productiebedrijven in een sterk verontreinigde omgeving ā€“ de beste keuze. Daarnaast is 4KS ook extreem goed te berekenen: zelfs uiterst complexe sluitsystemen zijn realiseerbaar.


4KS. EĆ©n systeem, vele details


Anders dan bij traditionele sluitsystemen worden in 4KS-cilinders de vergrendelingselementen via de curvenfrezing op de sleutel bewogen. In totaal 12 ongeveerde, massieve blokkeerstiften worden via gedwongen sturing door de 6 sleutelcurven in bepaalde posities gebracht en via 2 controlebalken gecontroleerd. De sleutel is op basis van de overlappende curvenfrezing praktisch niet te manipuleren.

Iemand die cilindersloten verkoopt en plaats in Enschede


 • Onderhoud en Reparatie: Om de levensduur en prestaties van uw cilindersloten te waarborgen, bieden we ook regelmatig onderhoud en reparatieservices. Onze technici kunnen eventuele problemen snel opsporen en verhelpen, zodat uw sloten in optimale conditie blijven.


 • Gelijksluitende Cilinders: Cilinders gelijksluitend maken betekent dat meerdere cilindersloten met dezelfde sleutel bediend kunnen worden. Dit biedt niet alleen gemak, maar zorgt ook voor een efficiĆ«ntere en veiligere sleutelervaring. Of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand, of andere toepassingen, gelijksluitende cilinders maken uw dagelijkse handelingen eenvoudiger.


 • Sluitplan op maat: Bij Westendorp Sleutelspecialist zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van cilindersluitplannen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Met onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche begrijpen we dat geen twee gebouwen of bedrijven hetzelfde zijn. Daarom geloven we in maatwerk beveiligingsoplossingen die perfect aansluiten op de unieke eisen van elk project.

Onze diensten omvatten:


 • Advies op maat: Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het selecteren van het ideale cilinderslot voor uw specifieke situatie. We houden rekening met factoren zoals het type deur of raam, uw beveiligingsbehoeften en uw budget om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt.


 • Cilinderslot Installatie: Onze goed getrainde en ervaren technici zorgen voor een nauwkeurige en vakkundige installatie van uw cilindersloten. We begrijpen dat een correcte installatie essentieel is voor een optimale werking en beveiliging, en we nemen dan ook de tijd om elk slot zorgvuldig te plaatsen.


 • Vervanging en Upgrades:Is uw huidige cilinderslot beschadigd, verouderd of niet meer effectief? We bieden een snelle en efficiĆ«nte vervangingsservice om ervoor te zorgen dat uw beveiliging weer up-to-date is. Ook kunnen we u adviseren over eventuele upgrades om uw beveiliging naar een hoger niveau te tillen.


 • SleutelkopieĆ«n: Als onderdeel van onze service bieden we ook de mogelijkheid om sleutelkopieĆ«n te maken voor uw cilindersloten. Zo heeft u altijd een reservekopie bij de hand, mocht u uw sleutels verliezen of buitengesloten raken.  Abus is een fabrikant van toegangssystemen en cilindersloten
  Evva is een fabrikant van toegangssystemen en cilindersloten

  Intresse in slimme cilindersloten?


  Bij Westendorp Sleutelspecialist zijn we gespecialiseerd in het leveren van smartsloten die uw leven veiliger en efficiƫnter maken. Met onze uitgebreide expertise en passie voor technologie bieden wij u de meest geavanceerde en betrouwbare oplossingen op de markt


  MEER INFORMATIE KLIK HIER.