Dubarry Laarzen

Dubarry Laarzen Repareren

DUBARRY LAARZEN REPAREREN OP EEN PROFESSIONELE MANIER!

Onze service

Dubarry laarzen repareren

Dubarry laarzen repareren in Enschede

Onderhoud voor uw Dubarry laars

Dubarry laarzen onderhouden

Handmatig aanpassing voor uw Dubarry laars

Dubarry laarzen reparatie

Professionele reparatie voor een aannemelijke prijs

Dubarry laarzen laten repareren is veel vakmanschap voor nodig. Vakmanschap verstaan wij het het volledige poreuse materiaal verwijderen en een betere loopzool eronder te plaatsen die waterdicht blijft. De loopzool is van het bekende merk Vibram. Vibram is sinds 1937 het merk onder de loopzolen dus geen poreus materiaal na loop van tijd.


U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen hieronder of bel gerust:

053 478 42 45 

HET BEKENDE PROBLEEM VAN DUBARRY
IMG_0077
IMG_0143
IMG_0136

Vrijblijvend offerte aanvragen:

Tips voor het sturen van de bericht/mail:


  • Geef aan wat u wil laten repareren, onderhouden of aanpassen
  • Indien loopzool vervangen, geef aan wat de maat is

 

 
 
Reparatie
Onderhoud
Aanpassing
Informatie
 
 
 
 

Reparatie in het algemeen

Het repareren van Dubarry laarzen is afhankelijk van het soort schade dat de laarzen hebben opgelopen. Als de laarzen zijn beschadigd, zijn er verschillende mogelijke reparaties die je kunt overwegen, maar het is belangrijk op te merken dat sommige reparaties mogelijk het beste worden uitgevoerd door een professionele schoenmaker. Hier zijn enkele veelvoorkomende reparaties die je kunt overwegen:  1. Zool reparatie: Als de zolen versleten of beschadigd zijn, kunnen ze worden vervangen door nieuwe zolen. Een onze schoenmakers kan de oude zolen verwijderen en nieuwe zolen van vergelijkbare kwaliteit aanbrengen.

  2. Lederen reparatie: Als het leer beschadigd is door krassen, scheuren of andere problemen, kan een schoenmaker het leer herstellen en repareren. Ze kunnen het beschadigde gebied opvullen, kleuren en polijsten om het er weer als nieuw uit te laten zien.

  3. Stiksels en naden repareren: Als de stiksels of naden loskomen of beschadigd raken, kunnen ze worden gerepareerd om ervoor te zorgen dat de laarzen stevig blijven en voorkomen dat er verdere schade ontstaat.
  4. Waterdicht maken: Als de laarzen niet meer waterdicht zijn, kan onze schoenmakers speciale waterdichte prodcuten aanbrengen om ze weer waterbestendig te maken.

  5. Onderhoud en reiniging: Regelmatig onderhoud en reiniging kunnen de levensduur van de laarzen verlengen. Een onze schoenmakers kan je adviseren over de juiste reinigings- en onderhoudsproducten voor je laarzen.Het is essentieel om te onthouden dat niet alle schade aan laarzen te repareren is, vooral als de laarzen zeer versleten zijn of grote structurele problemen hebben. In sommige gevallen is het wellicht verstandiger om nieuwe laarzen aan te schaffen, vooral als de reparatiekosten hoog zouden zijn.

Vragen? neem nu contact op.