Schoen-artikelen

Schoen-artikelen

Onderhoud aan uw schoenen


Onze onderhoudsproducten zijn van het merk Marla.

De onderhoudsproducten van Marla zijn uitsluitend samengesteld uit natuurzuivere bestanddelen. Als basis dient bijenwas dat bekend staat om zijn voedende en beschermende werking. Het ingrediënt Carnauba wax zorgt voor prachtige glans en een waterafstotend effect. Daarboven heb je nog een speciale lotion om het leer te reinigen en een dieptevoeding te verschaffen en verder nog een reinigende en kleurherstellende spray voor suède schoenen.


Om uw schoenen en laarzen in vorm te houden verkopen wij ook laarzen spanners en ceder houten schoenspanners, dit hout bezit de eigenschap om optimaal vocht op te nemen en tevens schimmelwerend en bacterie dodend te zijn.


Wij verkopen voornamelijk de Marla ceder houten schoenspanner, en natuurlijk ook de houten schoenspanners van, van Lier en van Bommel.


Voor uw schoenveter bent u ook bij ons aan het juiste adres, wij verkopen de alom bekende Marla-veter, gewaxt of ongewaxt, wij hebben minimaal 195 lengte/kleur/soort op standaard voorraad.


Voor uw fijne lederwaren zoals uw lederen bank, lederen bekleding in uw auto, of jas en luxe handtas verkopen wij de ledercrème van Avel in diverse kleuren.


De inlegzolen zijn van het VG, zij gebruiken voor 90% van hun artikelen plantaardig gelooid leer.


Alle transpiratie zolen zijn door VG getest en toegevoegd met het middel Preventol, een antiseptisch en hygienische bacteriebestrijdingsmiddel.


Het assortiment bestaat uit een badstof inlegzool tot een semi-orthopedische inlegzool.

Onderhouds producten van de schoenmaker in Enschede
Repareren van schoenen in Enschede