Sleutels


Alle sleutels voor

in en om het huis ...

Extra snelle sleutelservice


De sleutelservice in onze werkplaats werkt supersnel. Dat komt omdat we gebruikmaken van een speciale technologie: de key-analyzer. Deze scant jouw sleutel heel nauwkeurig op het aantal gleuven, vorm, dikte, een enkele of dubbele baard en andere kenmerken. Daarna wordt jouw nieuwe sleutel exact nagemaakt, zodat het gegarandeerd past. Voor je het weet zijn jouw reservesleutels klaar.


Vervang je sleutels op tijd


Begint jouw sleutel te roesten of buigt deze krom? Laat op tijd een reservesleutel maken, zodat deze niet afbreekt in het slot. Dat bespaart je de kosten van een nieuw slot en je komt nooit voor verrassingen te staan.


Zien je sleutels er nog goed uit, maar krijg je de deur of het slot moeilijk open? Dan is de kans groot dat jouw sleutel niet het probleem is, maar het slot. Het slot wordt soms aan de binnenkant vuil. Dat komt omdat er kruimeltjes, vet of ander klein vuil aan je sleutel kan hangen als je deze in je zak bewaart. Je maakt je slot eenvoudig schoon met een cilindersmeermiddel. Onze medewerkers geven je graag tips over het schoonmaken van je slot.


Tip: bewaar je reservesleutels goed


Heb je jouw reservesleutels laten maken bij onze Westendorp-sleutelservice? Bewaar deze dan op een slimme plek in huis en label iedere sleutel. Een reservesleutel van je woning kan je beter niet binnenshuis bewaren. Verstop deze bijvoorbeeld onder een bloempot in de tuin, maar het is nog veiliger om te geven aan iemand die jij vertrouwt. Bijvoorbeeld je buren of een familielid in jouw stad.


Sleutelservice is klaar terwijl je wacht


Een nieuwe sleutel maken kost weinig tijd. Kom daarom tijdens je bezoek aan Westendorp sleutespecialist ook even langs bij de sleutelservice. Dan sta je nooit meer voor een dichte deur.

In onze uitgebreide en gespecialiseerde sleutel werkplaatst kunt u dagelijks terecht voor het bijmaken van alles soorten huis, tuin en keuken sleutels. Denkt u hierbij aan;


Voordeur sleutels

Achterdeur sleutels

Schuurdeur sleutels

Poort sleutels   

Garagedeur sleutels

Raam sleutels

Schuifpui sleutels

Certificaat sleutels

Elektronische sleutels


Maar wij gaan verder, u bent bij ons ook aan het juiste adres voor het

dupliceren van alle soorten;


Kast sleutels

Muurkast sleutels

Meterkast sleutels

Waterkraan sleutels

Aftap sleutels

CV sleutels TIP! Sleutels kwijt van uw binnendeuren of meubels? demonteer de sloten en breng

ze naar onze werkplaats, onze specialisten weten hier wel raad mee.