Lederwaren

DAMES & HEREN PORTEMONNEES


Een heren of dames portemonnee kopen? Waar heren & dames portemonnees vroeger saai waren, vooral functioneel, is tegenwoordig het uiterlijk van de dames & heren portemonnee zeker ook belangrijk. In onze winkels tref je een groot assortiment portemonnees voor mannen & vrouwen aan. Mooi, functioneel en uitstekend van kwaliteit. Bovendien is er keus uit een groot aantal verschillende modellen.


HEREN PORTEMONNEES:


Een portemonnee heren moet vooral prettig in gebruik zijn. Zo zijn er portemonnees met veel ruimte voor pasjes, portemonnees met een extra verborgen papiergeldvak of een kleingeldvak aan de buitenkant van de portemonnee. Er zijn zelfs portemonnees zonder kleingeldvak. Ook de vraag naar dit type herenportemonnee bestaat. Voor elke man geldt dat hij zijn eigen voorkeuren heeft waaraan zijn portemonnee moet voldoen. Zo kiest de een voor een zwarte herenportemonnee terwijl er ook veel mannen zijn die een mooie bruine portemonnee heren kopen.


Onze herenportemonnees zijn gemaakt van een mooie kwaliteit leer en zijn door de wijze van vervaardigen uitstekend van kwaliteit. De portemonnees voor heren hebben een stijlvolle en in sommige gevallen zelfs een stoere en trendy uitstraling. De kwaliteit van onze heren portemonnees staat garant voor lang gebruiksplezier.DAMES PORTEMONNEES:


Een dames portemonnee moet vooral prettig in gebruik zijn. Zo zijn er portemonnees voor dames met veel ruimte voor pasjes en diverse insteekvakken zodat ook een boodschappenbriefje opgeborgen kan worden. Wil je het eenvoudiger, een klein model met niet al te veel poespas, ook dit model damesportemonnee is verkrijgbaar in onze winkel. Maar natuurlijk is het uiterlijk van jouw favoriete dames portemonnee ook belangrijk.


Onze dames portemonnees zijn gemaakt van mooi leer en zijn uitstekend van kwaliteit. De dames portemonnees hebben een stijlvolle, moderne, vrolijke, kleurig, trendy of een klassieke uitstraling. De kwaliteit van onze portemonnees voor dames staat garant voor lang gebruiksplezier. Twijfel dus niet langer, verwen jezelf en koop bij ons die mooie dames portemonnee!

Heren & dames Riemen


Een leren riem is natuurlijk vooral een praktisch gebruiksvoorwerp. Die broek zit net wat lekkerder als deze met een riem gedragen wordt. Natuurlijk is een riem ook een uitstekend accessoire om uw outfit helemaal tip top mee af te stylen. Onze riemen zijn mooi, van een uitstekende kwaliteit leer en zijn voorzien van degelijke beslag. Een riem uit onze winkel staat garant voor lang gebruiksplezier.


LEREN RIEM DAMES


Dat een vrouw ijdel is klinkt ons niet gek in de oren. Leren riemen zijn niet alleen om je broek op te houden. Met een leren dames riem kun je er als vrouw goed uit zien. Mooie sieraden, moderne op elkaar afgestemde kleding, mooie schoenen, daar past die mooie leren riem helemaal bij.


Je kunt het nog mooier maken. Kies voor een mooie dames portemonnee en een mooie dames tas. Onze producten zijn mooi en van uitstekende kwaliteit. Precies wat je verdient om er goed uit te zien.


LEREN RIEM HEREN


Dat een vrouw ijdel is, dat is bekend. Maar de man is dat tegenwoordig ook. En waarom ook niet. Je outfit compleet maken met een daarop afgestemde heren riem. Hoe leuk is dat! Of je nu kiest voor sportief of juist een super stijlvolle pantalon riem. Je kunt er goed meer voor de dag komen. Je verdient het om er goed uit te zien.


De man kiest tegenwoordig ook voor een mooie leren portemonnee en zelfs voor een mooie leren tas. Niet meer standaard zwart maar bijvoorbeeld in mooie bruine kleuren of juist stoere en ruige materialen. Waar het vroeger not done was om ijdel te zijn, is dat nu geaccepteerd. Koop daarom gemakkelijk  in een onze filialen.


Wij verkopen o.a. deze top merken:  (Floris) van Bommel & Van Lier